Je bekijkt de reis...

Costa Rica
a
A
10 mei 2017 19:36 | Door: Mariska Knijn
Geweldig Wessel. Wat heb je veel gedaan en meegemaakt . Mooi om te lezen.
Ik heb enorm genoten van het spannende avontuur in het prachtige Costa Rica. Heel fijn om te mogen meemaken waar je woont, kennis te mogen maken met Daniela. Gaaf om een rondleiding te krijgen op de Universiteit . Als ik alleen al terugdenk aan dat Xtremo park heb ik nog steeds een knoop in mijn maag. Wat was dat heftig! XxMama
10 mei 2017 20:18 | Door: Veralien
Hoi Wessel
Wat een verslag weer, en wat maak je veel mee
Van Ron hebben we al het een en ander gehoord
Maak er nog een paar mooie maanden van
Groetjes de laantjes
11 mei 2017 11:09 | Door: Jaap Molenaar
Hoi Wessel. Wat een verhalen ! Om jaloers van te worden. Spannend alleen al om ze te lezen. En wat fijn voor je dat je je steeds meer bent gaan settlen. Je studieprogramma is trouwens niet mis. Lijkt ons ook heel pittig. En dan nog dat goede nieuws over een meisje genaamd Daniela ! Je maakt ons nieuwsgierig. We schrijven later deze maand nog wel wat uitvoeriger. Voor dit moment doen we je in ieder geval onze beste wensen. Liefs, Jaap en Anneke
12 mei 2017 08:12 | Door: Dirk
Hoi Wessel,
Beetje jaloers kun je ervan worden als je prachtige verslag leest. Fijn dat het zo goed gaat en alle mooie ervaringen die je daar al hebt kunnen delen met familie en je vrienden.
Leuk meisje ontmoeten en verliefd worden zal vast in de hoogste categorie vallen.
Geniet nog even en wij zijn straks erg nieuwsgierig om je verhalen uit eerste hand te horen.
Hartelijke groet,
Dirk
P.s. Je twitter over het Cda is hopelijk nog iets te voorbarig want vanuit de deelnemers aan de formatie komen heel andere geluiden. Meneer Wijffels heeft wel een beetje overdreven en had ook nog een weekje kunnen wachten met zijn vernietigende commentaar.
Trouwens was hij de man die via de Rabobank niet al die boeren belachelijke bedrijfskredieten heeft verstrekt waardoor die bedrijven nauwelijks een kant op kunnen.
Ik vertrouw dat ook de agrarische sector in het kader van klimaat en milieu haar verantwoordelijkheid neemt.
13 mei 2017 12:16 | Door: Aad
Beste Wessel,
Het lijkt wel of jij 48 uur in een dag hebt!!
Wat heb je veel beleefd en gedaan! Ook in je studie ben je zeer actief geweest! Mooi hoor.
En de ook de liefde komt nog om de hoek kijken.
Je hebt inderdaad bijna jaloersmakende trips gemaakt met vrienden, familie, prachtig.
Onze dochter heeft in februari/maart Costa Rica en Nicaragua bezocht. Ze heeft er enorm genoten en zou er volgend jaar zo weer heen willen.
Veel succes met de afronding van je studie in CR en een goed verblijf toegewenst in de States.
Een hartelijke groet, Aad
13 mei 2017 20:58 | Door: Jeroen
Wat een belevenis maak je er van. Was een goed besluit om naar Costa Rica te gaan.
Wanneer ik nog in de 20 zou zijn dan wist ik het wel!
15 mei 2017 09:58 | Door: Jan Knijn
Beste Wessel,
Geweldig om te lezen wat jij allemaal meemaakt. En nu nog een leuke vriendin ontmoet. We wensen je veel succes met de afronding van je studie daar en uiteraard veel plezier in de US.
Hartelijke groeten
Jan en Thea Knijn
15 mei 2017 14:10 | Door: Chris
Haha die Wessel, je gaan als een speer, genieten!!
Sjoerrr....
15 mei 2017 16:57 | Door: Carol and Willem
Dear Wessel
how nice it was to hear that your are having a good time
in Costa Rica. it is here quite often in the news because of
the eco destination it has became.the kable car ride has been
shown here on the tv. hope your studies will come to fruition
kind regards
Carol and Willem
18 mei 2017 14:19 | Door: Kathleen
Hoi Wessel,
Na alle geweldige verhalen van je ouders gehoord te hebben
over je verblijf in het prachtige Costa Rica, wil ik je veel succes wensen met het afronden van je studie en deze geweldige ervaring!
Veel plezier in de US en tot ziens!
Groetjes Kathleen
19 mei 2017 10:40 | Door: Marlies Entius
Hoi Wessel,
Ontzettend leuk om te lezen wat je allemaal beleeft. Wat een ontzettend mooie ervaring! Dat pakt niemand je meer af. Heel veel succes, geluk en plezier met alles.
Groetjes Marlies